Hallituksen kokoukset

Tällä sivulla on poimintoja AKI:n hallituksen kokouksissa olevista asioista, jotka hallitus haluaa saattaa jäsenistön tietoon. Pyrimme pitämään edellisen neljän kokouksen tiedot saatavilla.

Hallituksen kokous 13.4.2023

-Maaliskuun kokousta ei pidetty.

-Yhdistyksen jäsenmäärä 863, uusia jäseniä 6, erotettavia 1.

-Todettiin rahatilanne ja budjettiseuranta. Rahatilanne on hyvä.

-Uusille jäsenille suunnatusta elokuvaillasta luovutaan. IL alueelliset asiamiehet ovat saaneet tehtäväkseen järjestää uusien jäsenien tilaisuudet kaikilla AMK-paikkakunnilla. Edunvalvontatapahtuma Kotkan Citysaunalla 3.5.

-Hallitus kuuli insinööriopiskelijoiden kuulumiset ja suunnitelmat. KoIO saanut ennätysmäärän uusia jäseniä kevään aikana. AKIlla edustusta tulevissa tapahtumissa.

-Keskustelua tapahtumista. Työn alla Haminan ooppera ja Dark River Festival. Lähdetään suunnittelemaan ja toteuttamaan Joutsenlampi-balettia Kotkaan, Tykkimäki -perheretkeä Kouvolaan ja retkeä Flipperipeleihin Kouvolaan. Päätettiin jättää totetuttamatta Kuninkuusraveihin osallistuminen ja vierailu Kouvolan Lakritsin tehtaalle. AKI järjestää kuljetukset Imatran kylpyläpäivään ja Linnanmäen päivätapahtumaan.

-Yhdistyksen vuosikokous Ravintola Vaustissa perjantaina 28.4.

-Seuraava kokous 25.5.2023.

Hallituksen kokous 23.02.2023

-Yhdistyksen jäsenmäärä 855, uusia jäseniä 14, erotettavia 5.

-Jatketaan elokuvaillan suunnittelua uusille jäsenille, sisällytetään opiskelijat mukaan. Tapahtuma siirtyy hieman myöhemmäksi kevään aikana.

-Todettiin rahatilanne ja budjettiseuranta. Tilinpäätösmateriaalit toimitettu kirjanpitäjille, valmistunee maaliskuun aikana.

-Keskustelua insinööriliiton edunvalvonta-asioista.

-Jatketaan valmisteilla olevien tapahtumien työstämistä. Uutena alueellisena tapahtumana Kylpyläpäivä Imatralla 22.4. AKI järjestää jäsenilleen kuljetuksen. AKI järjestää myös kuljetuksen liiton järjestämään Linnanmäkipäivään 20.5.

-KoIO:n edustajat esittelivät kattavasti viime aikojen opiskelijatoimintaa. Paljon suunnitelmia kuluvalle vuodelle.

-PJ kertoi kuulumiset Järjestöjohdon neuvottelupäiviltä.

-Vuosikokous järjestetään alustavan suunnitelman mukaan Ravintola Vaustissa pe 28.4. klo 18.

-Seuraava kokous 16.3.2023 Teams:in välityksellä.

Hallituksen kokous 19.1.2023

-Yhdistyksen jäsenmäärä 858, 8 uutta jäsentä, erotettavia 3.

-Keskusteltiin uusille jäsenille suunnatusta elokuvaillasta.

-Suunnitteilla olevat tapahtumat: Ooppera Hamina Bastionissa 10.8. ja Kymi Dark River Festival 10-12.8. Aluellisena tapahtumana työmarkkinallinen kiekkoilta Kouvolassa 10.3.

-Hallitus kuuli KoIO kuulumiset. Yhdistyksellä 40v -juhlavuosi. Mietitty yhteistoimintaa vuoden aikana.

-PJ ja VPJ osallistuvat Järjestöjohdon neuvottelupäiville Jyväskylässä 27-28.1.

-Seuraava kokous 23.02.2023.

Hallituksen kokous 16.12.2022

-Hallitus järjestäytyi. Valittiin hallituksen toimijat, päätettiin työryhmät ja niiden vastuuhenkilöt. Päätettiin insinööriliiton jäsenrekisteriin ilmoitettavat tiedot ja oikeudet.

-Yhdistyksen jäsenmäärä 858, uusia jäseniä 3, erotettavia 0.

-Todettiin rahatilanne ja budjettiseuranta. Laskut maksettu, ei saapuneita anomuksia. Todettiin että jäsenhankintaan tai edunvalvontaan kulunut budjetoitua vähemmän.

-Toteutuneista tapahtumista todettiin että joululounaan ohjeistus porrastetusta saapumisesta ei toiminut, muuten tapahtuma erittäin onnistunut.

-Hallitus kävi läpi jäsenille suunnatun kyselyn tulokset. Kyselyn perusteela suunnitellaan ja pyritään toteuttamaan tulevan vuoden tapahtumia.

-Puheenjohtaja välitti syysedustajakokouksen kuulumiset.

-Seuraava kokous 12.1.2023 Teams:in välityksellä.